PowerBall Spinner Autostart

Op voorraad
Ean :
8720299140646
Afgeprijsd € 31,95 Consumentenprijs € 39,95
PowerBall spinner is een handtrainer voor de ontwikkeling van de spieren in zowel hand als arm. Deze PowerBall is voorzien van een autostart functie, waardoor het starten met een touwtje tot het verleden behoort. Draai de bal in de richting van de pijltjes (zie afbeelding) en de bal windt zich op zoals een opwind-speelgoed-autootje. Na loslaten zal de bal vanzelf starten met draaien. Gebruik nu de juiste polsbeweging om de bal verder op toeren te brengen.

De ingebouwde amberkleurige LED lampjes lichten sterker op naarmate de spinner een hoger toerental draait. De LED lampjes worden door de ingebouwde dynamo van stroom voorzien door de ronddraaiende beweging van de gyro.

Deze PowerBall heeft een duurzaam binnenwerk, waardoor deze tegen een stevig stootje kan en feitelijk onverwoestbaar is. Toerentallen tot 18000 toeren zijn haalbaar. De gyroscopische krachten lopen op tot zo’n 15 kg weerstand. Met zijn autostart functie en lichtgevende effect als extraatje, maakt van deze PowerBall de perfecte tool voor je dagelijkse workout.

Deze PowerBall is een aanrader bij RSI-klachten. Dagelijks gebruik verlicht niet alleen je klachten, maar kan ook op termijn het ontstaan van nieuwe RSI-klachten helpen voorkomen. Een paar minuten dagelijks gebruik ga je al snel als prettig ervaren bij lichte RSI klachten. Let op: raadpleeg bij ernstige klachten altijd een huisarts. De PowerBall is nimmer een vervanger voor medisch consult.
Meer informatie
Ean 8720299140646
Titel PowerBall Spinner Autostart
Product type Onbekend
Dikte 7.00
Breedte 8.00
Lengte 8.00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PowerBall Spinner Autostart